MAMA'S MAALTIJD EVERDINGEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 704 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mama's Maaltijd Everdingen. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2024 om 20:24 Altijd goed en lekker.
15 mei 2024 om 19:14 Goe en lekker
15 mei 2024 om 0:14 Het eten is goed, maar inmiddels echt veel te duur geworden voor wat je nog krijgt.
14 mei 2024 om 6:46 Goed eten
6 mei 2024 om 9:15 Heel weinig groenten in de stoof. Teveel kip. Flauw.
30 apr 2024 om 21:21 Top speklappen mogen krokanter zijn
16 apr 2024 om 1:21 Eerlijk,het was super lekker net of ik bij oma aan het eten was.Ook nog eens halal dat maakte het helemaal goed.Ik ben zeer tevreden tot de volgende keer..
8 apr 2024 om 21:11 Heerlijk gegeten. Perfect als je zin hebt aan een huisgemaakte maaltijd.
1 apr 2024 om 20:52 Lekker! En achteraf geen schuldgevoel een heerlijk ouderwets lekker happie eten! Een aanrader wat ons betreft
28 mrt 2024 om 6:46 Goed
25 mrt 2024 om 23:20 Prima stamppot rauwe andijvie.
20 mrt 2024 om 9:30 Veel te duur voor wat je krijgt. Voor goulash betaal je 16.95 en de aardappelen die de andere helft van het bakje betaal je dus ongeveer 5 euro terwijl qua inhoud 50-50 is dus dit kan echt niet. Ga dit ook aankaarten bij Thuisbezorgd.